Nierdaagse

Beste wandelaar,

Nu alle wandelevenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse zijn afgelast willen wij als Nierstichting wandelaars een wandeluitdaging bieden met de Nierdaagse. Tijdens de Nierdaagse kunnen wandelaars de gehele maand juli hun eigen wandeluitdaging uitstippelen. Ze beslissen zelf hoe vaak, hoe ver, wanneer en waar ze wandelen.

Graag zouden wij jullie willen uitnodigen om individueel of als team mee te lopen om toch de afgelaste kilometers te lopen en deze uitdaging aan te gaan. De kosten voor inschrijving zijn 10 euro. Dit is incl. online badges, een wekelijkse nieuwsbrief met een podcast, wandeltips, wandelroutes en verhalen. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een uniek aandenken en een stempel (sticker) voor in het wandelboekje. Daarnaast is het mogelijk voor deelnemers om de Nierstichting te steunen om zo te helpen nierziekten te genezen.

Hoe doet u mee? 
U kunt zich op twee verschillende manieren aanmelden, alleen of als team.

Wil je alleen lopen, volg dan de volgende stappen:

 1. U gaat naar nierdaagse.nl
 2. Klikt op Wandel mee in het menu
 3. Klik op INDIVIDUEEL en voltooi de stappen

Het leukst is natuurlijk om samen met anderen een team te vormen. Hoe u een team vormt beschrijf ik hieronder:

 1. U gaat naar nierdaagse.nl
 2. Klikt op Wandel mee in het menu
 3. Klik op TEAM en voltooi de stappen
 4. U heeft nu een team aangemaakt
 5. Vervolgens kun je mensen uitnodigen om deel te nemen aan jouw team.
  Stuur een mail naar uw wandelvrienden met de volgende tekst:

 Onderwerp: Wandel met ons mee met de Nierdaagse

Nu alle wandelevenementen, zoals de Nijmeegse Vierdaagse zijn afgelast willen wij als Nierstichting wandelaars een wandeluitdaging bieden met de Nierdaagse. Tijdens de Nierdaagse kunnen wandelaars de gehele maand juli hun eigen wandeluitdaging uitstippelen. Ze beslissen zelf hoe vaak, hoe ver, wanneer en waar ze wandelen.

Wij zouden het leuk vinden om als team mee te lopen. Daarom heb ik een teampagina aangemaakt waar jij lid van kunt worden.

Hoe doe je dit? 

      1. Je gaat naar nierdaagse.nl
      2. Klikt op Wandel mee in het menu.
      3. Klik op TEAMLID
      4. Selecteer ons team [vul hier de naam van het team in]
      5. Voltooi alle stappen

Je kunt je aanmelden tot 30 juni. Ben je eenmaal ingeschreven dan gaan we in juli alleen of samen in kleine groepjes (op jullie eigen initiatief) op pad voor de Nierstichting! Uiteraard houden we hierbij rekening met de richtlijnen van het landelijke ‘Protocol verantwoord sporten’.

Voor meer informatie over de Nierdaagse kun je terecht op www.nierdaagse.nl.
Ontzettend bedankt alvast en ik hoor graag of je meedoet.

[Uw afsluiting en naam]

Opnieuw een mooi initiatief om het nuttige met het aangename te verenigen!
Meer informatie vindt u op  www.nierdaagse.nl.