Lentewandeling vanuit Bladel

Op zondag 14 april 2024 kunnen wandelaars op De Tipmast in Bladel terecht voor de Lentewandeling. De organisatie is in handen van Loopgroep No-Limits.

No-Limits zorgt de laatste jaren voor een voortreffelijke organisatie met mooie routes en een gezellige ambiance. Zoals elk jaar is Hotel De Tipmast uitvalbasis voor de Lentewandeling in Bladel. Het schitterende natuurgebied rondom De Tipmast staat er borg voor dat de sportieve wandelaar kan genieten van aantrekkelijke flora en fauna.

Wandelaars kunnen kiezen uit drie afstanden: 2 km, 5 km en 10 kilometer.
Wandelaars op de 2 km en 5 km kunnen starten tussen 09.00 en 12.00 uur. Wie 10 kilometer wil wandelen, moet zorgen dat hij voor 11.00 uur op pad is. Het start-/finishbureau sluit om 14.00 uur. Deelnemen kost € 4,00. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis deelnemen.

Alle deelnemers ontvangen een tegoedbon voor een appelflap bij inschrijving.

Koffie, thee en ranja is gratis verkrijgbaar.

Informatie
Voor meer informatie kan men contact opnemen met Klaas Dillema

06-46024999 of www.nolimitsbladel.nl