Geslaagde Wandel3daagse

Avond3daagse van 6-7-8 september 2023

Een bijzonder geslaagd evenement

Begin september genoten we van prachtig tropisch zomerweer. Ideaal voor een A3D.

De opkomst was boven verwachting. De eerste dag met 200 deelnemers, de tweede dag met 188 en de derde dag met 176. De samenwerking tussen de Drie Linden, een clubje enthousiaste moeders van de basisch school en

WSV De Grenslopers is erg goed bevallen. Dankzij de PR en goede zorgen van de Drie Linden (Joost van Breda),  onze eigen PR (Willemien van de Wiel had 1300 e-mails naar wandelcontacten verstuurd) en  vooral de moeders Kim Verrijt, Stephanie van de Wouw en Yvonne Gerrits, die via allerlei social media en mondelinge contacten heel wat 30-plussers met kinderen en grootouders wisten te mobiliseren. Niet in de laatste plaats danken we Jan Nijssen voor het uitzoeken en beschrijven van alle routes.

Circa 85% van de deelnemers hebben we nooit eerder gezien bij een van onze wandelingen. Dus wat dit betreft heeft het aan ons doel voldaan: jongeren kennis te laten maken met wandelsport en met

WSV De Grenslopers.

Onderweg kregen de deelnemers drinken en een appel die werden aangeboden door de GGD Zuidoost in samenwerking met de gemeente.

De laatste dag was bijzonder. Onder luid getrommel van de sambaband onder leiding van Pieter van de Broek werden de deelnemers feestelijk over de gele loper binnengehaald en lag er een beloning te wachten. Een schrobbelèrtje voor de volwassenen, snoepjes voor de kinderen en voor de 35 kinderen die alle dagen gelopen hadden behalve een mooie medaille ook een vol gestempeld paspoortje.

Alle lof voor de 28 vrijwilligers  die aan dit evenement hebben meegeholpen en onder tropische omstandigheden de tochten uitstekend verzorgd hebben.

We kijken uit naar volgend jaar!

Het bestuur

 

Voor een foto-impressie klik je op deze link.