Uitslag tombola Haopertse Gaopertocht

Op woensdag 13 april konden we eindelijk onze Haopertse Gaopertocht houden vanuit Hapert.
Het weer werkte goed mee en dus konden de wandelaars genieten van een mooie wandeling.

Onze sponsor Voet en Goed liet zich niet onbetuigd. Susan arrangeerde een optreden van Jolanda van den  Berghe op de rustplaats die op De Pan was ingericht. Voor de liefhebbers was geregeld, dat bij café ’t Pleintje bitterballen klaar stonden als men de moeite nam een consumptie te nuttigen.

Als klap op de vuurpijl organiseerde zij ook nog een tombola waar alle deelnemers en vrijwilligers aan meededen. Susan verrichtte zelf de trekking en de winnaar van een paasr wandelschoenen is geworden:

de heer Rijkers uit Hapert

Hij is op de hoogte gesteld van dit heuglijke nieuws en we hopen natuurlijk, dat hij op zijn nieuwe schoenen nog veel Grenslopers-kilometers mag lopen. Proficiat!

Susan bedankt!