Alternatieve Kerstwandeling

In oktober was het mogelijk om de Heksenboomwandeling geheel volgens plan door te laten gaan. Jammer genoeg hebben oplopende aantallen coronabesmettingen ons moeten doen besluiten om de Kerstwandeling toch weer te annuleren. Voornamelijk omdat de rustlocatie, de altijd sfeervolle blokhut van Scouting Sint Andries, niet geschikt is om grote groepen wandelaars tegelijk te herbergen. Daarbij komt, dat wij willen waken over de gezondheid van onze vrijwilligers en natuurlijk van jullie, wandelaars.

Er zijn, zoals je dat inmiddels van ons gewend bent, alternatieve routes uitgezet, gebruikmakend van het wandelknooppuntennetwerk van Visit Brabant. Die kun je lopen op een zelfgekozen moment, natuurlijk nog steeds alle coronamaatregelen in acht nemend. Er is keuze uit 5 afstanden, in 3 verschillende richtingen, dus voor elk wat wils.

Start en parkeren nabij

De Drie Linden
Rijt 2
5575 CD Luyksgestel

Download de route|(s) naar keuze door op onderstaande button(s) te klikken.

 

 

Om deze te kunnen lezen en/of af te drukken is het gratis programma Adobe Reader nodig.
Dit programma kunt u hier downloaden.

 

 

Geniet ervan!