In memoriam Piet Dellevoet

  Op vrijdag 25 september overleed onze vrijwilliger Piet Dellevoet.

  

Trouwe maandagavond wandelaar,
Regelmatige deelnemer aan onze wandelingen,
Maar bovenal een zeer gewaardeerd vrijwilliger.

Op Piet konden we altijd een beroep doen. Hij hielp bij het parkeren of bemande een tussentijdse rustpost. Hij zorgde, ook na het overlijden van zijn vrouw Tina, voor kerstbomen om de rustpost van de Kerstwandeling te verfraaien. In een iets verder verleden hielp hij de pompoenen uithollen, die we gebruikten bij de Halloweenwandeling. Kortom, op Piet kon je rekenen!

Kort na het overlijden van Tina kreeg Piet het bericht, dat hij leed aan een ongeneeslijke ziekte. Hij besloot om de voorgestelde behandelingen te ondergaan, zolang hem dat kwaliteit van leven opleverde. Hij besefte heel goed, dat daarmee het ziekteproces alleen werd afgeremd.

Piet bleef wandelen, ook op maandagavond. Het was een genot om hem erbij te hebben, ook bij het koffiedrinken achteraf. Altijd in voor een praatje, dat altijd doorspekt was met humor. Dat was de manier waarop hij met zijn situatie omging. Wie hem wat beter kende zag echter ook hoe zwaar hem het alleen zijn viel.

Piet, het was een genoegen om je in ons midden te hebben. Dank voor je jarenlange inzet en vriendschap. Rust zacht.

Bestuur en medewerkers De Grenslopers