Ook het juli-augustus nummer vervalt

Beste Leden,

Er is de laatste twee maanden ontzettend veel gebeurd, zeker ook op het gebied van de corona-crisis. Maatregelen worden steeds verder versoepeld en hoewel het voor velen niet snel genoeg kan gaan, betekent dit, dat er hoop is op een voorzichtige herstart van de wandelevenementen.

Helaas gaat dat niet gebeuren voor 1 september en daarom is in goed overleg met het bestuur besloten om ook het juli-augustus nummer van De Grensloper dit jaar over te slaan.

Ondertussen hebben we wel een leuk artikel ontvangen en op de website geplaatst (zie: Hulde voor de wandelrouteknooppuntpaal). Daarnaast hebben we geprobeerd jullie zo goed als mogelijk op de hoogte te brengen van originele initiatieven om ook in deze barre tijd in beweging te blijven.

Blijf a.u.b. ideeën, persoonlijke redactiestukjes en wetenswaardigheden over onze geliefde wandelsport sturen!
Per post: Redactie de Grenslopers, Prins van Luikstraat 81, 5575BW Luyksgestel of via E-mail: redactie@degrenslopers.nl, zodat wij, na deze onzekere periode, weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen voor een nieuwe editie van ons clubblad.

Wij hopen op jullie begrip en danken jullie hiervoor!

Wie op enigerlei wijze getroffen is met dit virus, heel veel sterkte en beterschap en verder aan iedereen: Houd het gezond, blijf toch bewegen en snel tot het volgende clubblad!
Jullie Redactieleden.

Ook onze adverteerders zijn flink gedupeerd
door al deze maatregelen, denk ook aan hen
in deze moeilijke tijd:

 

bakkerijvanheeswijk Basemans
BloemboetiekHofke
Houbraken

 

Loomans
 
Plus van de Huijgevoort
rabobank
sengersmetaal Suykerbuyck
theuwsgroep VanGompel
 WashnDry
x
x x
x x
x x
x x
x x
x x