Coronamars

Corona Mars – Nederland wandelt!

Heel Nederland aan de wandel Doe mee aan een uniek en individueel wandelevenement! Loop de Coronamars of de Corona 4Daagse op de zaterdagen in juni samen met wandelaars in het hele land!

De coronamars kent afstanden tussen de 5 en 40 kilometer. Individueel een zelf samengestelde route wandelen en toch deel uitmaken van een landelijk evenement.

Ook hondenliefhebbers mogen uiteraard wandelen tijdens de Coronamars en 4Daagse. Let op dat er wandelpaden gekozen worden waar honden zijn toegestaan!

Corona T-shirt

Laat met het Corona t-shirt zien dat je mee doet aan de corona wandeltochten. Andere lopers herken je ook aan dit t-shirt en anderen zien dat jij je inzet voor ons goede doel. Het speciaal ontworpen t-shirt is bij te bestellen, waarbij de winst gedoneerd wordt aan het goede doel.

Samen lopen

We wandelen op hetzelfde moment, op een door jullie zelf uitgestippelde route. Een individuele tocht, maar toch samen. Via onze Locatieradar-app volgen we jullie gelopen route en afstand en kunnen jullie andere corona lopers in het land volgen en daarmee chatten.

Medaille en stempel

Uiteraard krijgen jullie na afloop van de tocht een gegoten medaille en oorkonde thuisgestuurd. Zoals bij elke wandeltocht ontbreken ook de stempels in het kilometerboekje niet. Er wordt een sticker met de afstand meegestuurd voor in het boekje, ook mogen kilometerboekjes opgestuurd worden en zullen dan door ons met stempel geretourneerd worden.

Het goede doel

Voor de Stichting 40Mijl is gezond bewegen een doel op zich. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Sportkracht12 te steunen. Deze organisatie zet zich in om Nederland in beweging te houden. In deze tijd zijn de mogelijkheden om te bewegen beperkt. Dit geldt ook voor kinderen. Er zijn geen gymlessen, de trainingen bij de sportverenigingen gaan niet door, de zwembaden zijn dicht en er wordt minder gespeeld. Wij vinden het belangrijk om de kinderen in beweging te houden. Een gezonde leefstijl is zeker in deze tijd belangrijk.

Met het steunen van Sportkracht12 willen we hier een bijdrage aanleveren. Sportkracht12 zet in samenwerking met 12 provinciale organisaties, gemeentes, scholen en sportverenigingen projecten op. Met jouw bijdrage zullen concrete projecten voor kinderen worden gesteund. Via onze site zullen we je op de hoogte houden van deze projecten. Naast de bijdrage die via het inschrijfgeld wordt gedoneerd, staat het je natuurlijk vrij om een extra donatie te doen.

Meer info en inschrijven via: https://coronamars.nl/