Hulde voor de wandelrouteknooppuntpaal

Hoe komt deze wandelaar de coronacrisis door?

Ik ben nog een ouderwetse papiergebruiker en heb veel steun aan de wandelrouteknooppuntpaal. Jullie zien hieronder hoe ik, als wandelaar, de crisis doorkom:

  1. Groene Bus Wissels: (Een serie rondwandelingen van 10 tot ruim 20 km. Begin- en eindpunt bij dezelfde bushalte). Ik koos voor nr. 638 Luyksgestel: struinen door de Kempen van 17 km (zie wandelzoekpagina.nl)
  2. Enkele losse wandelroutes: Natuurpoort De Negende Zaeligheyt, Wandelroute ‘Mie van de kapel’ en wandelroute ‘De Kempische stilte’. Restaurant De Nieuwe Hoef: Wandelroute ‘Het paradijselijke Landgoed Gorp en Roovert’.
  3.  Route.nl: 36 Routes: Fietsen & Wandelen vanuit Brabantse Nartuurpoorten (Groots genieten in Noord Brabant). Hieruit koos ik vijf routes in de Kempen die van start gingen bij: Natuurpoort De Brandtoren, Natuurpoort De Negende Zaeligheyt, Natuurpoort de Roovertsche Leij, Natuurpoort De Spartelvijver en Natuurpoort Ter Spegelt.
  4. Christiannepad zie: christiannepad@gmail.com. Het Christiannepad bestaat uit vier daglussen: Oirschot-Middelbeers-Oirschot, 20 km, Middelbeers-Casteren-Middelbeers, 23 km, Casteren-Bladel-Casteren, 23 km en Bladel-Postel-Bladel, 27 km.
  5. Rondje Oirschot in het groen: Acht mooie wandelroutes in Oirschot: zie landvanoirschot.nl
  6. Wandelen in de Kempen: Overzichtskaart wandelroutenetwerk Bladel, overzichtskaart wandelroutenetwerk Reusel-De Mierden en wandelroutenetwerk Bergeijk.
  7. Wandelommetjes Duizel, Eersel, Knegsel, Steensel, Vessem en Vessem-Wintelre-Vessem. Wandelommetjes Grensgebied en TerSpegelt De Keizer.
  8. De route SamenLoop voor Hoop Reusel 2017, een initiatief van het KWF.
    Afstanden van 7,13 of 20 km.

Blijf actief en gezond, zorg goed voor jezelf en denk aan elkaar!

Henk Heesterbeek.