Geen clubblad ivm Corona

Beste Leden,
Wat het coronavirus met ons, als redactieleden van jullie clubblad de Grensloper, doet:

Ons clubblad heeft alles te maken met wandelprogramma’s en aan wandelingen gerelateerde redactiestukjes en daar werken wij al jaren met veel plezier aan. En dan opeens dit akelige Coronavirus wat de wereld doet schudden en welke voor iedereen verstrekkende gevolgen heeft. Ook voor ons. Wij dienen de regels van het RIVM op te volgen en zijn daardoor even niet in staat bij elkaar te komen om voor jullie een nieuwe editie op te stellen. Daarbij zijn alle wandeltochten gecanceld tot 1 juni en helaas sluiten wij verlenging hiervan ook niet uit, waardoor er nu weinig nieuws te melden is.

Wij hebben daarom besloten jullie voorlopig via onze website (www.degrenslopers.nl), Facebook en Instagram op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen.

Natuurlijk vinden wij het heel fijn als jullie ideeën, persoonlijke redactiestukjes en wetenswaardigheden over onze geliefde wandelsport blijven sturen!
Per post: Redactie de Grenslopers, Prins van Luikstraat 81, 5575BW Luyksgestel of via E-mail: redactie@degrenslopers.nl, zodat wij, na deze onzekere periode, weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen voor een nieuw editie.

Wij hopen op jullie begrip en danken jullie hiervoor!

Wie op enigerlei wijze getroffen is met dit virus, heel veel sterkte en beterschap en verder aan iedereen: Houd het gezond, blijf toch bewegen en snel tot het volgende clubblad!
Jullie Redactieleden.

Ook onze adverteerders zijn flink gedupeerd
door al deze maatregelen, denk ook aan hen
in deze moeilijke tijd:

 

bakkerijvanheeswijk Basemans
BloemboetiekHofke
Houbraken

 

Loomans
 
Plus van de Huijgevoort
rabobank
sengersmetaal Suykerbuyck
theuwsgroep VanGompel
 WashnDry
x
x x
x x
x x
x x
x x
x x