Wandelweekend

Bad Ems en Brüggen (Duitsland) 7 en 8 september 2019

Vanaf 1 mei is inschrijven ook mogelijk voor niet-leden!

Ben je van plan mee te gaan op het wandelweekend, maar heb je jezelf nog niet opgegeven? Wacht daar niet meer mee, want vanaf 1 mei staat inschrijving ook open voor niet-leden. Het is dan wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

 Dus, ken je mensen die geen lid zijn van onze vereniging, maar die wel graag meegaan? Vertel hen dan, dat die mogelijkheid er is.

 

Waar gaan we heen
Dit jaar verblijven we met ons wandelweekend in het stadje Bad Ems gelegen aan de rivier de Lahn in Duitsland. Op de terugweg rijden we naar Brüggen, een leuk dorpje in een mooi natuurgebied nét over de grens bij Roermond.
In Bad Ems zijn veel gemarkeerde  wandelingen uitgezet.
Brüggen bevindt zich in het Duits-Nederlandse natuurgebied Maas-Schwalm-Nette. Ons programma ziet er globaal als volgt uit:


Zaterdag 7 september:
Vanwege de afstand vertrekken we om 7:00 uur bij de kerk in Luyksgestel. Rond 11.00 uur zullen we op onze bestemming in Bad Ems arriveren.
Vanaf het treinstation (Bahnhof) vertrekken er diverse wandelingen van verschillende lengte en moeilijkheidsgraad. Voor degenen die langere afstanden willen lopen zijn er natuurlijk weer talloze andere mogelijkheden door verschillende routes te combineren. Om 18.00 uur wordt iedereen verwacht voor het diner in de jeugdherberg van Bad Ems.

Zondag 8 september:

Na het ontbijt en het inpakken van onze bagage vertrekken we om 9.00 uur naar Brüggen. Voor onderweg krijgen we een lunchpakket mee (bij de prijs inbegrepen).

Het natuurgebied Maas-Schwalm-Nette staat borg voor talloze wandelmogelijkheden.

Rond 16.30 uur vertrekken we weer terug naar huis, de verwachting is dat we rond 18.00 uur weer terug in Luyksgestel zullen zijn.

De kosten
De kosten voor dit weekend zijn €77,50 per persoon.

Hier een opsomming wat wel en niet bij de prijs is inbegrepen:

 

Inbegrepen Niet inbegrepen
–      Busreis en overnachting, inclusief bedlinnen
–      Kop koffie of thee
–      Diner dag 1
–      Ontbijt dag 2
–      Lunchpakketje dag 2
–      Wandelroutes
–      Reis- en annuleringsverzekering
(we adviseren om die wél af te sluiten!)
–      Lunch dag 1
–      Drankjes voor eigen gebruik


Inschrijving
Inschrijven kan door vóór 1 juni 2019 €77,50 over te maken op bankrekening NL10 RABO 0130619493 t.n.v. penningmeester WSV De Grenslopers te Luyksgestel o.v.v. “Weekendwandeling 2019” en je naam, woonplaats en mailadres. Mocht je voor meer personen tegelijk willen betalen dan willen we je vragen om van iedereen de naam apart te vermelden.

Pas na ontvangst van de reissom is de inschrijving definitief.

Let op: schrijf je op tijd in want “vol is vol!”.

 

Vragen?

Voor vragen over de inschrijving:
Willemien van de Wiel (0497-542446)

 

Voor vragen over het reisprogramma:

Henk en Magda Smoorenburg (0497-542452)
Ans en Frank Toonen-Bleeker (040-2213202)