Clubwandeling op 17 maart

Inschrijven voor de Clubwandeling is ook voor niet-leden mogelijk!

WSV De Grenslopers organiseert een dagtocht  met de bus om deel te nemen aan de Lammertocht in Margraten.

Op zondag 17 maart 2019 organiseren de Wandel Vrienden Termaar uit Margraten hun 27e Lammertocht.

Voor het grootste gedeelte is de route uitgezet in het natuurreservaat het Gerendal en het schitterende Geuldal. Bezienswaardigheden die men afhankelijk van de te lopen route onderweg tegenkomt zijn typisch voor deze streek: huizen en boerderijen opgetrokken uit mergel, meerdere kapelletjes en natuurlijk de snelst stromende rivier van Nederland, de Geul. De wandeling voert de deelnemers door het St. Jansbosch, de Biebosch, over de Cauberg en langs het Polferbos, de Sousberg en de Keutenberg.
En in maart wandelen houdt tevens in dat de vergezichten extra weids zijn door het ontbreken van heiige lucht. De verwachting is dat de natuur óók dit jaar de organisatie niet in de steek laat, zodat de deelnemers aan de tocht kunnen genieten van de ontluikende begroeiing.

In de centraal in het Gerendal gelegen schaapskooi (één van de rustplaatsen), is het weer lammertijd en met een beetje geluk kan de wandelaar live de geboorte van een lammetje aanschouwen.

WVT’93 staat, zoals u van ons gewend bent, garant voor uitstekend uitgezette routes en prima verzorgde rustposten alwaar men tegen wandelvriendelijke prijzen voorzien wordt van een hapje en een drankje. Tevens zijn er in de rustposten goede sanitaire voorzieningen aanwezig.

Bron: Wandel Vrienden Termaar

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De bus vertrekt stipt om 08.00u bij Den Eijkholt in Luyksgestel.
Rond 18.30u zijn we daar weer terug.

De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen € 22,50 p.p. voor leden en € 25,00 p.p. voor niet-leden. Hier is bij inbegrepen: busreis en startkaart.

U kunt zich inschrijven door vóór 9 maart a.s. het verschuldigde bedrag over te maken op
IBAN NL10 RABO 0130 6194 93 t.n.v. Penningmeester WSV “De Grenslopers” Luyksgestel,
o.v.v. “clubwandeling”, uw naam, plaatsnaam en zo mogelijk uw e-mailadres.

Pas na ontvangst van uw betaling kan uw deelname geregistreerd worden!
Schrijf meteen in voor deze prachtige tocht, want vol = vol.

Info:
info@degrenslopers.nl
0497-542446