Vrijwilligersfeest op 20 oktober 2018

Op 20 oktober hebben we ons jubileumjaar feestelijk afgesloten tijdens het vrijwilligersfeest, dat plaatsvond bij Beleef&Zorgboerderij Heierhof.

We werden ontvangen met koffie of thee met heerlijk appelgebak. Zelf werd ik aangenaam verrast door enkele vrijwilligers met een ontzettend leuk presentje als dank voor geleverde inspanningen.
Daarna wist Frank – eigenaar van Zorg&Beleefboerderij Heierhof – ons op bijzonder leuke manier uit te leggen wat er zoal komt kijken bij het fokken en grootbrengen van struisvogels. Sommige vrijwilligers waren zo moedig om de dieren eten te geven, wat ontaardde in een ware knuffelpartij! Ook mochten we proefondervindelijk vaststellen hoe sterk een struisvogelei wel is. 95 kg was geen enkel probleem!
Natuurlijk werd ook de inwendige mens niet vergeten. We mochten aanschuiven voor een barbecue, die we ons goed lieten smaken onder het genot van de nodige drankjes. Als toetje was er nog het struisteutje, advocaat gemaakt van struisvogelei.
Uiteraard werd er ook druk gebuurt en vooral veel gelachen. Kortom, een supergezellige avond.

Benieuwd naar de foto’s? Voor een impressie kijk op https://myalbum.com/album/aaAKNMtRuvdJ.