Rabobank Clubkas Campagne 2017

U stemt toch ook?

Ook in 2017 organiseert Rabobank De Kempen de Rabobank Clubkas Campagne.
Tijdens deze campagne mag u als lid van Rabobank De Kempen uw stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die u een warm hart toedraagt, bv. WSV De Grenslopers. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op onze vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt onze club. Rabobank De Kempen stelt dit jaar weer een bedrag beschikbaar van €210.000.

De stemperiode is van donderdag 6 april tot en met zondag 30 april. Alle leden ontvangen een persoonlijke stemkaart met daarop een unieke stemcode. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne leest u op rabobank.nl/dekempen.

Hebt u wel een rekening bij Rabobank De Kempen, maar bent u nog geen lid, word dan lid voor 15 maart a.s. U profiteert dan van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen en ontvangt een paar keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij. Het lidmaatschap is gratis en geeft u 5 stemmen in de Rabobank Clubkas Campagne.

Geef 2 van uw 5 stemmen aan WSV De Grenslopers. Wij besteden de opbrengst aan het handhaven en verbeteren van de dienstverlening aan de wandelaars die onze wandelingen bezoeken.